V oblasti vzdělávání se v současné době těší velké oblibě studium manažerských programů MBA. Schopní a úspěšní lidé dobře vědí, že základem růstu jejich osobnosti je neustálé sebevzdělávání. Studium na prestižních školách si studenti velice pochvalují, a to zejména díky množství výhod, které jim studium přináší. Mezi takové výhody patří bezesporu zvýšení hodnoty na trhu práce, získání zkušeností od nejlepších profesionálů v oboru, navázání nových obchodních kontaktů a mnoho dalších. Špičkovou vzdělávací institucí u nás je Cambridge Business School, která poskytuje studium v češtině a nabízí kvalitní vzdělání v nejžádanějších oborech, mezi které patří i Finanční management a účetnictví, Management a leadership, Management obchodu, Private Law nebo Executive Management Online.

Přípravná fáze pro studium MBA

Takzvanou přípravnou fází pro studium MBA a nižším stupněm profesního vzdělání je program BBA – Bachelor of Business Administration. Tento program je doporučován všem uchazečům s minimálními praktickými zkušenostmi, kteří se díky BBA mohou perfektně připravit na pozdější úspěšné studium prestižního MBA. Přihlašovat se mohou i uchazeči se středoškolským vzděláním, kteří mají zájem o postupné rozvíjení svých manažerských dovedností.

Velký náskok před ostatními

Pro podnikatele nebo manažery s praxí jsou uzpůsobeny specializované programy MBA. Samotné studium se skládá z deseti odborných modulů, které jsou rozděleny do dvou semestrů. Studium je zaměřeno na praxi a všem účastníkům zajišťuje rozvoj manažerských schopností a dovedností. Ve spolupráci se špičkovými lektory mohou řešit reálné situace ze svého profesního života a okamžitě je implementovat do své každodenní práce. Každý absolvent specializovaného studia MBA má při svém kariérním postupu velký náskok před ostatními, což mu přináší zajímavé výhody, nejen vyšší platové ohodnocení.

Titul MBA za jeden rok

Většina studentů Cambridge Business School jsou časově vytížení podnikatelé a manažeři. Proto škola praktikuje velice účinnou formy výuky, díky níž lze titul MBA získat za pouhý rok studia. Osobní setkání s lektory probíhá vždy v sobotu (4x do roka), tudíž je dobře zajištěna časová flexibilita studia. Studenti mají navíc k dispozici e-elarningový systém, kde mají neustále dostupné všechny potřebné studijní materiály a mohou se tak učit odkudkoliv.

One thought on “Prestižní Cambridge Business School nabízí studium MBA”

  1. Souhlasím, také jsem absolventem manažerského studia MBA – studoval jsem však na CEMI (www.cemi.cz) a studium zde se mi opravdu vyplatilo. V současnosti dokonce přemýšlím nad založením vlastního podnikání…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

five × five =