Policie denně řeší desítky případů odcizení vozidel. Jenom v loňském roce o vozidla přišlo na dvacet tisíc českých občanů. Odcizení můžete předcházet efektivním bezpečnostním systémem, který zabezpečí kompletní monitoring automobilu.

Ideálním řešením je alarm, který zabrání krádeži vozidla. Pakliže chcete zvýšit bezpečnost svého čtyřkolého miláčka, dovolujeme si vám představit ryze českou společnost GPS Dozor. Její produktové portfolio zahrnuje různé způsoby prevence, přičemž všechny systémy sledování vozidel využívají technologie GPS a GSM.

GSP Dozor CAN

K sběru dat o přesném pohybu vozidla slouží GPS Dozor CAN, jehož jednotka je napojena na CAN bus automobilu. Archivuje veškerou činnost, která se odehrává pod kapotou. Vedle standardní generace elektronické knihy jízd získáte kompletní přehled o chování automobilu. Monitorovací systém zaznamenává způsob jízdy řidiče, informace o tankování a spotřebě paliva.

GPS Dozor CAN zpřístupňuje zápisy o otáčkách motoru, poloze pedálu akcelerace a stavu palivové nádrže. Snadno zjistíte, jak se řidiči k firemnímu vozidlu chovají. V neposlední řadě přístroj zaznamenává počet najetých kilometrů a rychlost jízdy.

V současné době má monitorování vozidel široké uplatnění, jelikož neurčuje pouze polohu. Usnadňuje práci, neboť automaticky generuje elektronickou knihu jízd a poskytne vám řadu dalších informací a údajů. Monitorovací systém využívají především provozovatelé firem s bohatým vozovým parkem. Zaměstnavatelé firemní automobil již nebudou používat k černým jízdám (nepovoleným osobním jízdám), čímž se vám minimalizují náklady na pohonné hmoty. Technický stav vozidla je závislý na stylu jízdy řidiče. Jelikož budete mít záznamy o stylu jízdy, snížíte náklady na servisování, protože řidiči se k firemním autům budou chovat zodpovědně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × three =