Bez počítačů, potřebného softwaru, spolehlivého úložiště a jiného technického vybavení se dnes neobejde již žádná firma. Dobré IT zázemí je však poměrně drahou záležitostí. Nízké nebývají pořizovací náklady, ale ani práce odborníků, kteří vše zprovozňují a pomáhají v případě nesnází.

V dnešní době to naštěstí jde i jinak. Zapomeňte na zařizování si všeho na vlastní pěst a nechte si zřídit kancelář v cloudu formou hostované služby iPodnik.

Co vám cloudové řešení vlastně přinese?

Před několika lety byly cloud a cloudová řešení převratnou novinkou, dnes je využíváme všichni. Téměř všichni si ukládáme nějaká data online, čím dál více lidí využívá také online textové procesory. Základní Word, Excel a PowerPoint máte k dispozici online, nemusíte si nic instalovat do svého počítače.

A přesně na tomto principu funguje kancelář v cloudu. Vše řešíte online, aniž byste byli nuceni si do kanceláře postavit server a do počítačů instalovat hromadu drahého softwaru. Díky Office365 vyřešíte exchange online, můžete tedy spolupracovat na dokumentech s kolegy. Získáte společný sdílený kalendář, online přístup k e-mailu, bezpečné úložiště a spoustu dalších funkcí.

Neplatíte softwarové licence ani práci ajťáků

Za tohle platíte určitou měsíční sumu, paušál, v němž jsou zahrnuty poplatky za software i práci odborníků. Už tedy nemusíte zvlášť nakupovat softwarové licence, a když se objeví nějaká potíž, prostě si zavoláte na podporu iPodniku.

V cloudu funguje opravdu celá firma včetně účetní, která může provádět daňové účetnictví online. Odpadá nutnost si přeposílat dokumenty, stačí jen nastavit, kdo má mít k čemu přístup. Všechno se zjednoduší a zrychlí, takže strávíte méně času režií a zbyde vám více prostoru na samotnou práci.

Více informací najdete přímo na webu iPodnik.cz. Tyto webové stránky vyhrály v soutěži WebTop100 ocenění za nejlepší web v oblasti IT. Veškeré věci, co vás zajímají, tady najdete přehledně, ke zhlédnutí jsou i video návody, snadno si tak uděláte představu, o čem vlastně služba iPodnik je a jaké výhody vám přinese.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twenty − eleven =