V začátcích podnikání, pokud jste se po zkušenostech jako OSVČ rozhodli pro společnost s ručením omezeným, není nic jednoduššího než již založenou firmu koupit. A pokud vám to nepřijde jako dobrý nápad v začátku, kdy stále ještě myslíte, že vše nejlépe zvládnete sami, rozhodně se vám to hodí u vaší druhé a další firmy.

Proč ztrácet čas na úřadech, stovky firem jsou již založené

Ještě si lámete hlavu s tím, v čem může být háček? V ničem. Existují firmy, které si vzaly za svůj podnikatelský plán zakládat firmy ostatním podnikatelům. Jelkož nezakládají jen jednu další firmu, ale založily jich hned několik stovek najednou, aby uspokojily potřeby svých klientů, vyšlo je založení mnohem levněji, než to pro vás udělá běžný advokát. Proto, když si vše spočítáte, vyjde vás prodej firmy do vašeho vlastnictví buď nastejno nebo i levnější, ale především se zakládáním firmy již nebudete muset zabývat. Není to krásné?

Sídlo společnosti můžete registrovat ve velkém městě

Aby vzrostla prestiž vaší firmy, můžete registrační sídlo zanést do některého z velkých měst. Vaši obchodní partneři se nebudou už zabývat, na jaké malé vísce to vlastně podnikáte, odpadnou posměšky a vy budete moci vystupovat mezi ostatními podnikateli z velkého světa jako rovnocenný partner. Už jen zbývá zakoupit cartridge, vytisknout a zaslat jim svou nabídku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

12 + twelve =