Máte pocit, že je potřeba vaše podnikání nakopnout, ale bohužel vám chybí dostatek vlastních financí? Řešením je podnikatelská půjčka, jejíž získání je velmi snadné, rychlé a bez starosti.

Do čeho investovat?

Uvažujete nad náborem nových kvalifikovaných zaměstnanců, kteří vaši činnost posunou významně dopředu? Postrádáte nové vybavení, jež by usnadnilo výrobní proces? Chcete rozšířit oblast svého podnikání? Je na čase nakoupit nový inventář? Náklady na všechny tyto aktivity pokryje rychlá půjčka.

Půjčte si bez obav

V rámci půjčky Ferratum je možné půjčit si hotovost v rozmezí 50 000 až 1 300 000 Kč. Nemusíte se obávat žádných dalších skrytých a administrativních poplatků, není vyžadována zástava a splatnost je možné prodloužit až na 18 měsíců. Jak je patrné, Ferratum nabízí transparentní podmínky a jednoduchý proces. V případě, že si nebudete vědět rady, využijte možnosti osobní asistence.

Žádné papírování

Ano, to zcela odpovídá filozofii tohoto druhy půjčky. Bere se ohled na to, že potřebujete peníze co nejrychleji. Z toho důvodu vám podání žádosti nezabere více jak 5 minut, o půjčku můžete požádat kdykoliv. Vaše žádost bude posouzena během jednoho dne. Vychází se z vaší cash flow, nikoliv kreditního skóre.

Jaký je postup?

Na základě jednoduchého internetového dotazníku požádáte o půjčku online. Získáte tak nabídku s výší půjčované částky, měsíční splátky a úrokové sazby. Pokud budete souhlasit, nabídku přijmete. Vyúčtování probíhá 1× měsíčně, první fixní měsíční splátka počíná 30. dnem po vyplacení úvěru.

Podmínky

Půjčit si může každý, kdo podniká déle než 1 rok, roční obrat z podnikání činí min. 600 000 Kč, má otevřený bankovní podnikatelský účet, místem podnikání a trvalým bydlištěm všech vlastníků společnosti je Česká republika.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

17 − 9 =