Máte svou fungující a prosperující firmu, která se neustále dynamicky rozvíjí, ale nemáte k tomu adekvátní prostory? Představte si, že byste mohli mít kanceláře své společnosti v prostorné budově s příjemným zázemím v centru Prahy.

kancelare-praha-1Přestěhujte si svou firmu do moderních kanceláří v Praze 1, které vám kromě nového a nadčasového prostředí poskytnou také příjemné zázemí v podobě dalších služeb, jichž budete moci jako nájemci využívat. Projekt kanceláří Praha City Center nabízí pronájem kanceláří v městské části Praha 1 a pro své nájemce představuje ideální příklad moderní kancelářské budovy, která splňuje očekávání i těch nejnáročnějších klientů.

Parkovací místa i další benefity

K prostorným kancelářím si můžete navíc pronajmout také parkovací místa, kterých je nájemcům k dispozici celkem 296. Chvíle odpočinku je možné trávit na rozlehlé terase s pohovkami a uklidňující vyhlídkou do okolí. V zázemí kanceláří Praha City Center momentálně působí například bankovní služby, bistro, profesionální nehtová kosmetika nebo třeba přepravní síť či kadeřnictví, čímž je zajištěna kompletní občanská vybavenost.

Prestižní adresa

Rozloha kanceláří k pronájmu se pohybuje v údajích od 150 metrů čtverečních a výše, výhodou je také dobrá dostupnost městské hromadné dopravy. Pronájem kanceláří v Praze 1 neposkytuje svým nájemcům jen nadstandardní komfort, ale také mimořádně lukrativní a prestižní adresu situovanou do samého centra hlavního města.

Na webu Praha City Center si můžete prohlédnout a projít virtuální prohlídkou celé budovy, zhlédnout je možné rovněž prostory k pronájmu. Moderní kancelářská budova třídy „A“ je koncipována tak, aby uspokojila veškerá přání i všechny myslitelné potřeby svých nájemců. Proto neváhejte a zarezervujte si své prostory co nejdříve!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × three =