Současnost je prostě taková – přeje dlužníkům, kteří nehradí své pohledávky. I jeden dlužník může dostat firmu do problémů a tak být hlavní příčinou jejího úpadku. Pokud i vy máte s dlužníky problém, vyzkoušeli jste již snad cokoliv, ale stále jste ještě nedostali vaše peníze, máme pro vás radu, kterou jistě oceníte. Víme totiž, jak i vy můžete využít způsob efektivního vymáhání pohledávek.

Jednání na vlastní pěst se nevyplácí

Pokud se do vymáhání pohledávek pustíte sami, můžete tvrdě narazit. Pokud peníze vymáháte, měli byste se totiž dobře orientovat v právu. Vaše vymáhání vždy musí být v souladu se zákonem. Současně se musíte také připravit na to, že vám vymáhání dluhů zabere hodně času a sil, které byste jistě mohli využít efektivněji.

Pomoc, která se vyplatí!

V případě vymáhání dluhů se proto vyplatí, vyhledat pomoc profesionálů. Zajímavé služby nabízí advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS. Nabízí veškeré služby, které s vymáháním pohledávek souvisí. Umí zajistit soudní i mimosoudní vymáhání, specializuje se také na exekuce, vymáhání směnek a další.

Vše i bez vaší přítomnosti a online

Skvělé na spolupráci s FABIAN & PARTNERS je, že můžete vše vyřídit online a bez vaší přítomnosti. Advokátní kancelář se o vše postará a vy budete mít jistotu, že peníze dostanete zpět. Možné je zajistit si vymáhání pohledávky již od nominální hodnoty 500 Kč. Skvělá je i rychlost – právníci se vymáháním začnou zabývat již do 24 hodin od jejího převzetí.

Neplatíte nic!

Jistě vás překvapí, že za služby FABIAN & PARTNERS nezaplatíte nic, protože odměnu bude muset advokátní kanceláři zaplatit dlužník. Odměna je hrazena prostřednictvím náhrady nákladů právního zastoupení (dle vyhl. 177/1996 Sb.).

Chcete se dozvědět více? Podívejte se na oficiální stránky advokátní kanceláře www.fabianpartners.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

19 − 16 =