Zatímco banka vás při žádosti o úvěr obrazně řečeno „svleče do trenek“, nebankovní společnosti bývají mnohem tolerantnější. Přesto si říkáte: „Úvěr od nebankovky? Nikdy!“ Zapomeňte na tyto zkostnatělé názory. Úvěrový trh je dnes jiný, než býval.

Proč dnes již nemusíme považovat nebankovní společnosti poskytující úvěry za predátory? Trh se totiž zcela zásadně změnil. Nebankovky jsou registrované u ČNB a tím i pod přísným drobnohledem této instituce. Dalo by se říct, že ještě pod větším než banky. Nebankovní společnosti vsadily na jiný přístup. Jsou ke klientům vstřícnější. Dodržují pravidla, ale bývají chápavější. A tak nabízí nebankovní půjčky bez registru, tedy bez toho, aby bazírovaly na tom, že jste se někdy v minulosti nedostali do problémů se splácením. Co bylo, to bylo. Dávají nám šanci na restart bez toho, abychom měli přístup k půjčce ve chvíli, kdy ji prostě nutně potřebujeme.

Někdy prostě hoří

Zlomený zubní můstek potřebujeme řešit hned. Jinak jsme vyloučeni ze společnosti a jen stěží se v tomto stavu můžeme objevovat na jednání s klienty. Porouchané auto, které potřebujeme k práci, se taktéž musí řešit ihned. A podobných nesnází nás dokáže postihnout nesčetně. Ne každý máme úspory, a pokud jsme v situaci, kdy jsme stěží doplatili třeba hypotéku, mohou nám finance na nenadálá vydání chybět. Už se sice zadlužovat nechceme, ale někdy nám nic jiného nezbývá. Co dělat, když na nás banka hledí skrz prsty?

Úvěr s předčasným splacením

Jaký úvěr je v naší situaci optimální? Neměl by být předražený, určitě by to měla být půjčka bez registru. Existuje takový? Naštěstí ano, a i s dalšími bonusy. Úvěr levně lze získat s výhodami, jakou je třeba předčasné splacení. Nechcete se s úvěrem „táhnout“ dlouhodobě a máte peníze na jeho splacení? Je dobré, když vám to váš poskytovatel úvěru umožní. Dalším důležitým bonusem je možnost odložit si splátky úvěru. Ten, který zmiňujeme, umožňuje odložit splátky až na čtyři měsíce. Další výhodu je, že máte možnost od smlouvy od úvěru odstoupit až do 30 dnů. Což je slušný nadstandard nad zákonnou možnost.

Levný nebankovní úvěr uzavřete velice snadno

Postačí vyplnit online žádost. Úvěr projde velice rychlým schvalovacím procesem. Pokud uspějete, a vaše šance jsou slušné, rychlé je rovněž vyplacení peněz. Ty si můžete nechat zaslat na bankovní účet, druhou možností pak je vyplacení úvěru v hotovosti.

Když potřebujeme více než jen malou půjčku

Některé úvěry od nebankovních společností mají formu mikroúvěrů, půjček do výplaty a malých SMS půjček. Tato půjčka je jiná. Půjčit si lze hotovost až do výše 100 000 Kč. Nikdy si nepůjčujte více, než doopravdy potřebujete, ale řada věcí je prostě o desetitisících. Například rekonstrukce jedné zubní čelisti se zubními náhradami (můstek) stojí právě oněch 100 000 Kč. Takže ano, i půjčit si 100 000 Kč je někdy nezbytností. Je fajn, když je u koho a jde o úvěr se slušnými podmínkami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

13 + thirteen =