Jsou to velmi snadné půjčky, spotřebitelské úvěry či další produkty, kvůli kterým se lidé mohou dostat do nezáviděníhodných finančních problémů. Zkrátka již nemají z čeho platit splátky svých dluhů, a tak se samozřejmě pomalu ale jistě dostávají do dluhové pasti. Existují však možnosti, jak případný dluh řešit. A rozhodně jsou mnohem jednodušší a přijatelnější, než si nechat od exekutora zabavit majetek nebo si vzít život.

Jedničkou v této oblasti je advokátní kancelář ŠKODA LEGAL s.r.o., která nabízí pomoc zkušených advokátů. Ti se orientují právě na pomoc lidem, kteří se do podobných situací dostanou. Jejich služby jsou hojně vyhledávané, neboť nabízejí postup legálního oddlužení. Právě to totiž může být cestou, jak již nežít ve strachu před exekutory a vymahači a svůj dluh postupně splácet. Výhodou této možnosti je především to, že ne vždy je nutné splatit celou dlužnou částku. Jakmile uplyne stanovený splátkový kalendář, zbytek dluhu se vám zcela odpouští a vy můžete dál žít spokojený život bez dluhů. Zkrátka dostanete druhou šanci a ta se neodmítá.

Když se svěřujete do rukou profesionálů, může vás uklidnit i to, že vás provedou celou procedurou vedoucí k oddlužení. V tomto ohledu je určitě dobrou volbou právě ŠKODA LEGAL s.r.o., která vám pomůže s vyplněním všechn náležitostí, díky nimž budete moci konečně vyhlásit osobní bankrot a splácet jen to nejnutnější k umoření dluhů. Navíc je daná společnost pojištěna kvůli případným škodám do výše 1 000 000 eur, takže se skutečně není čeho obávat. Pokud tedy vaše dluhy nedosahují astronomických výšin.

Z vaší strany je nutné pouze splnit několik základních podmínek, bez kterých nelze bankrot vyhlásit. A jakmile vyhlášen je, můžete si napůl oddechnout. Již se totiž nemusíte obávat návštěv věřitelů či exekutorů, jelikož v této době začínáte dluh splácet podle nového splátkového kalendáře a jste zákonem ochráněni před dalším vymáháním. Pokud se podobné problémy týkají i vás, nebojte se s nimi přijít za odborníky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

fourteen + seven =