Rádi byste si koupili nové auto? Chcete začít podnikat, stavět nebo rekonstruovat? Jenže je tu jeden problém, nemáte na to peníze a potřebujete si půjčit. V bance vám dostatečnou hotovost nepůjčí z různých důvodů nebo by vyřizování trvalo déle, než jste ochotni čekat, a proto hledáte nějaké lepší, rychlejší a jednodušší řešení. Jedno bychom pro vás měli. Obraťte se na nebankovní sektor, kde u správného poskytovatele můžete získat finance mnohem snadněji a výhodněji. Spolehlivou a férovou společností je na našem trhu již více než 16 let fungující Acema Credit.

Nová tvář, kterou dobře znáte

Společnost působí na našem trhu od roku 2000 a může se pyšnit kvalitním a odborným týmem zaměstnanců. Na požadavky klientů reagují pracovníci vždy velmi rychle díky široké síti proškolených certifikovaných poradců ze všech koutů republiky, kteří se starají o klientelu mimo území hlavního města. Zejména jejich osobní přístup je velmi pozitivně oceňován. Klienti mohou volit mezi půjčkou na rekonstrukci, podnikatelským úvěrem, konsolidací půjček nebo půjčkou na cokoliv. Všechny úvěry mají velmi transparentní a jasné podmínky.

To, že je Acema Credit lepší než ostatní dokazuje i její nová tvář, která se nyní nově objevuje na jejich stránkách a není jí nikdo jiný než známý a oblíbený Martin Dejdar. I pro něj, je tato společnost jednička, a proto se jí nebojí doporučit. Jeho tvář se bude objevovat nejen na internetových stránkách, které prošly velkou obnovou, ale uvidíte ho i v nových reklamních kampaních. Je jasné, že se máte na co těšit.

Co vám nebankovní půjčka přinese?

Nebankovní půjčky mají mnoho výhod. Především se dají vyřídit rychle, snadno a často i komplet online. Nečeká vás žádné složité dokumentování, chození na pobočku a dlouhé čekání. Většinou bývají i požadavky na bonitu nižší než u půjček v bance. U Acema Credit máte jistotu fér jednání a nemusíte se bát žádných podvodů. To ostatně potvrzuje i test úvěrů, který společnost vyhrála, jako nejdůvěryhodnější poskytovatel nebankovních půjček.

Jste v registru? Nevadí

Pokud jste vedeni v registru dlužníků, ale půjčku přesto potřebujete, nezoufejte. U společnosti Acema je možné půjčit si i se záznamem. S ručením nemovitostí si můžete půjčit od 100 000 Kč až do 5 000 000 Kč. Ihned po podpisu smlouvy získáte zálohu až 30 000 Kč a zbytek vám bude zaslán na bankovní účet. U půjčky bez registru získáte výhodný úrok a individuální posouzení.

Stejně tak není problém ani v případě, že nechcete nebo nemůžete doložit svůj příjem. Je tu pro vás půjčka bez doložení příjmu, kterou využívají především ženy na mateřské dovolené, důchodci, drobní podnikatelé a další. Výše částky i podmínky jsou stejné, jako u půjčky bez registru. Vše vyřídíte rychle, jednoduše a hlavně fér.

Pokud tedy hledáte spolehlivou a rychlou půjčku od profesionální společnosti, vyzkoušejte Acema Credit. Budete spokojeni tak, jako mnozí před vámi.

One thought on “Nejlepší nebankovní půjčka, která garantuje kvalitu”

  1. Já jsem si před samotnou půjčkou přečetla snad každou recenzi na internetu 🙂 Nakonec vše dobře dopadlo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × 4 =