Potřebujete získat své finanční prostředky zpět od dlužníků, kteří neustále jen slibují a peníze nevrací? Pokud vás to s nimi přestává bavit, dlužníci se vymlouvají, v horším případě vůbec nekomunikují, nemusíte se hned obracet přímo na soudy. Pro účely mimosoudního vymáhání vznikla v r. 2008 agentura Česká inkasní, s.r.o. se specializací na kvalitní a efektivní vymáhání pohledávek, které probíhá mimosoudně, rovněž má na starosti soudní správu pohledávek a do svého portfolia nakupuje pohledávky z různých oblastí.

Jak probíhá vymáhání pohledávky přes inkasní agenturu?

judge-1587300_640Agentura Česká inkasní, s.r.o. zajišťuje mimosoudní vymáhání pohledávek pro významné klienty z oblasti financí, telekomunikací a pojišťovnictví. Díky spolupráci s advokátní kanceláří Mrázik a spol. aktuálně řeší portfolio v hodnotě 2,5 miliard korun českých. V případě, že máte zájem o spolupráci i vy, kontaktujte agenturu e-mailem či telefonicky, následně pracovníci najdou a osloví dlužníka, upozorní jej na existenci dluhu, možných dopadech nehrazení závazku. Pokud není v možnostech dlužníka uhradit celkovou dlužnou částku najednou, domluví se s ním na možnosti úhrady ve splátkách za podmínek, které odsouhlasíte vy jako věřitel. Veškeré postupy jsou konzultovány s právním oddělením, a tak nemusíte mít obavy.

Soudní řízení a exekuce

Agentura se vždy snaží nalézt tu nejrychlejší cestu, která vede k vymožení dluhu, někdy je však soudní řízení nezbytné. Právní oddělení vám poradí, který dlužník je vhodný k soudnímu vymáhání, zajišťuje veškerou komunikaci s dlužníkem, zasílá mu písemně upomínky či ho telefonicky upozorňuje tak, aby se předešlo exekučnímu řízení. Poslední variantou, kdy dlužník neuhradí dluh ani na základě soudního rozhodnutí, upomínek a spadne do exekuce, je možnost vymožení dluhu přes osvědčené exekutory. Agentura Česká inkasní, s.r.o. spolupracuje s těmi nejlepšími exekutorskými úřady, které mají velmi dobré výsledky, co se týče úspěšnosti, a zároveň dodržují všechny zákonné postupy.

One thought on “Mimosoudní inkaso pohledávek získá vaše peníze zpět”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

one + 7 =