Mnozí zaměstnavatelé si dávají načas s tím, než svým podřízeným zašlou mzdu. Často se pak zaměstnanci dostávají do obtížné situace, kdy jim nezbývají téměř žádné finanční prostředky a ve schránkách se jim kupí složenky. Pokud se do podobné situace dostanete, je možné ji vyřešit pomocí krátkodobé půjčky.

Vyřízení bankovního úvěru je nepraktické a pomalé

Již několik let u nás funguje Ferratum – rychlá půjčka. Jedná se o typ půjčky, který je právě určený pro řešení podobně složitých situací. V momentě, kdy nemáte dostatek finančních prostředků a potřebujete na několik dní půjčit, nemá cenu se obracet na vaši banku. Ta by vám poskytla pouze střednědobý úvěr, který byste pak museli splácet minimálně několik měsíců.

Ferratum rychlá půjčka je v tomto směru daleko praktičtější. Půjčí vám až 9.000 Kč s dobou splatnosti od 7 do 45 dní, přičemž napoprvé máte půjčku na 30 dní zcela zdarma, to znamená bez jakýchkoliv poplatků navíc. Při každé další půjčce vrátíte peníze s určitým poplatkem, který je odvozený od výše půjčky a zvolené doby splatnosti. V případě, že náhodou nemůžete peníze vrátit do stanoveného data, je možné za poplatek dobu splatnosti prodloužit, a to až o 60 dní.

Peníze od Ferratum máte do 10 minut

Výhodou je, že vám micro půjčka od Ferratum poskytne peníze už během několika minut, obvykle dorazí na bankovní účet do 10 minut od schválení. Přitom peníze získá prakticky každý, kdo o ně požádá. Potřebujete totiž jen platný průkaz totožnosti, vlastní bankovní účet a mobilní telefon. Zároveň nesmíte mít u společnosti předchozí nesplacené závazky. Pokud tyto podmínky splníte, o přísun peněz můžete v klidu požádat.

Jediné, co si musíte hlídat, je datum splatnosti. Peníze se vracejí stejně jednoduše, jako jste je získali. Stačí zadat příkaz z vašeho bankovního účtu a odeslat patřičnou částku na konto společnosti Ferratum.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

7 − three =