Jak si sjednat povinné ručení co možná nejrychleji? Pokud si i vy kladete právě tuto otázku, máme na ni jasnou odpověď. Pokud se podíváme na současné možnosti, rozhodně platí, že povinné ručení si sjednáte nejlépe online. Výhodu to má v tom, že nemusíte nikam chodit a vše zvládnete třeba v pohodlí vašeho domova, nebo odkudkoliv. Potřebujete k tomu jenom počítač, stejně jako třeba také tablet, nebo chytrý mobilní telefon. Dále nezapomínejte také na to, že stačí jenom klasické připojení k internetu a pár minut vašeho času.

Nejenom sjednání, ale i porovnání

Pokud se podíváme na další pozitiva, rozhodně nesmíme opomenout ani fakt, že možnost sjednat si povinné ručení online je spojeno také s tím, že si můžete jednoduše porovnat konkrétní pojišťovny. Díky tomu můžete hledět na celou řadu parametrů, které se právě vaší konkrétní pojistky týkají. Pokud budeme přesní, tak to může být rozsah pojistného krytí, ale i výše pojistných limitů. Stejně tak lze ale hledět i na to nejdůležitější, což je cena. I takové porovnání je velmi jednoduché a díky moderním online porovnávačům máte jistotu toho, že ho zvládnete realizovat rychle, doslova během několika málo vteřin.

Přečtěte si také: Jak zrušit povinné ručení?

Sjednáváte povinné ručení online? Stačí jenom několik málo údajů

Bát se není třeba ani toho, že by ke sjednání bylo potřeba uvádět jakékoliv větší množství konkrétních informací a údajů. Plně postačí jenom takové, které můžeme označit za ty naprosto základní. O jaké se jedná? Jsou to informace o vašem vozidle, které máte v plánu pojišťovat. Stejně tak ale nezapomínejte také na to, že to jsou i informace o vaší osobě. Obojí uvedete do formuláře, potvrdíte vygenerovaný návrh vaší smlouvy a pojistka je sjednána. Poté už ji stačí jenom zaplatit, dále si vytisknete také zelenou kartu a v tu chvíli už se nemusíte obávat vyjet na tuzemské, ale i zahraniční silnice.

Přečtěte si také: Proč si sjednat povinné ručení online?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

six + eight =