gold-163519_640Láká vás možnost investovat a nevíte do jaké oblasti? Nejbezpečnější investicí je zlato a stříbro, jejich cena roste především v době ekonomické a politické krize, a tak je vhodná k udržení hodnoty majetku v dnešní nejisté době. Finanční hodnota zlata a stříbra má tendenci dlouhodobě růst, a tak poptávka po těchto komoditách stále roste. Výhodou investice do zlata a stříbra je velká odolnost a nemožnost jejich fyzického zhodnocení, např. oproti akciím, které ztrácí na hodnotě v případě, že se společnosti nedaří nebo zkrachuje. Cena drahých kovů roste s inflací, navíc je můžete kdykoliv směnit za finanční prostředky kdekoliv na celém světě.

Přední obchodník s investičními kovy

Přírodní zdroje zlata a stříbra se pomalu vyčerpávají, do budoucna budou čím dál vzácnější. Společnost AuPortal s.r.o. dováží do České republiky a na Slovensko investiční zlato a stříbro pro všechny zájemce od soukromých osob, přes živnostníky až k majitelům firem. AuPortal vám vytvoří nabídku na odkup drahých kovů, jako jsou zlaté mince, investiční zlaté slitky, investiční zlato, stříbrné mince, investiční stříbro, investice do stříbra a investiční stříbrné slitky, a to podle vašich možností a představ. Společnost spolupracuje pouze s předními světovými výrobci a dodavateli, nemusíte mít žádné obavy. Serióznost, diskrétnost a důvěra při prodeji produktů jsou hlavními principy AuPortal.

Investice do zlata a stříbra s certifikáty

Ke zlatým slitkům obdržíte certifikáty, které obsahují logo rafinéra, údaj o hmotnosti a ryzosti, punc a výrobní číslo. Certifikát nezískáte při nákupu investičních mincí, za jejich ryzost ručí přímo emitující stát. Zlato roste s inflací, investovat je lepší v dlouhodobém horizontu. Odborníci doporučují mít 5 až 10 % svých investic uložených ve zlatě. Stříbro má vysoký potenciál růstu, který bude podle očekávání růst. Stříbro se používá také v průmyslové výrobě, a tak poptávka rok od roku stoupá. Většina zákazníků volí nákup kombinace, např. investiční stříbrné slitky a mince.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

9 + 14 =