Snad každý z nás zná situaci, kdy potřeboval nutně peníze, ale patřičnou sumu neměl k dispozici. Mnozí tuto nastálou situaci řešíli půjčkou od rodiny nebo známých. Co ale jak tuto možnost nemáme? Pak nám nezbude nic jiného, než si půjčit v bance nebo v některé z nebankovních institucí. Ne všem se však podaří získat bankovní úvěr. Banky si velice důkladně lustrují zájemce o půjčku. Člověk s nízkým příjmem nebo se zápisem v registru na ni nedosáhne. Naštěstí však na českém finančním trhu existuje řada nebankovních institucí, které k potenciálním zájemcům o půjčku nejsou tak tvrdé. Často je nezajímá ani bonita klienta či jeho záznam v registru. Podmínky půjček se velmi liší, proto je nutné se dobře s nimi seznámit. Neměli bychom se zajímat pouze o výši úroku, ale také o možnosti předčasného splacení či prodloužení splatnosti.

Typy půjček Ferratum

Společnost Ferratum je jednou z nebankovek, která se specializuje na rychlé půjčky. V její nabídce jsou tři hlavní typy finančních produktů. Ferratum Credit Limit umožňuje získat hotovost až do částky 35 000 Kč. Je zde také možnost flexibilní doby úhrady, platebních prázdnin dvakrát ročně a opětovného čerpání. Mikro půjčka Ferratum Micro je krátkodobý úvěr s dobou splatnosti od 7 do 45 dnů. Takto si můžeme půjčit až 10 000 Kč. Pro nové žadatele je půjčka ve výši 9 000 Kč na 30 dnů zcela zdarma. Úhrada je v jedné splátce a existuje zde rovněž možnost prodloužení a to až o 60 dnů. Tento finanční produkt je ideální při poruše domácích spotřebičů a jiných neočekávaných výdajích. Třetí typ půjčky je Ferratum Plus. Jedná se o spotřebitelský úvěr do výše 25 000 Kč. Pevně stanovené měsíční splátky si lze rozvrhnout do období od dvou měsíců do jednoho roku. Při úvěru do 15 000 Kč není nutno dokládat příjem.

Jak si vyřídit půjčku?

Půjčku u společnosti Ferratum Bank si lze vyřídit velmi jednoduše. Na internetových stránkách www.ferratum.cz se po navolení půjčované částky dozvíme, kolik celkem zaplatíme. Pokud souhlasíme, pak již pouze stačí vyplnit jednoduchý formulář. Do 10 minut obdržíme textovou zprávu s informací, zda nám byla půjčka schválena. Pokud o ni žádáme poprvé, budeme ještě předtím telefonicky kontaktováni pracovníkem společnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seventeen − 9 =