christmas-234105_640Letošní Vánoce budou chudé? Někdo už má všechny dárky koupené a vy nemáte našetřenou ani vindru? Pro tyto příležitosti se vyplatí mít po ruce finanční rezervu, která je vám k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Jenže svoji vlastní rezervu, na niž jste tak dlouho šetřili, jste již vyčerpali dříve kvůli nenadálým výdajům? Nezbývá vám než si malou částku vypůjčit. Nejlépe by pro vás bylo docílit toho, abyste kdykoliv, kdy je to nezbytně nutné, měli možnost načerpat peníze a zase je obratem vrátit. Tak se vám ani příště nestane, že se ocitnete ve finanční tísni. Jak na to?

Nakupujte nyní, plaťte později

Za prvé je třeba důkladně zvážit a sepsat si, kolik peněz budete potřebovat. Je nevýhodné půjčovat si více než potřebujete a jste schopni utratit. Možná vám v peněžence chybí jen asi 10 000 Kč, jež jste chtě nechtě museli investovat do nového kuchyňského vybavení, a už vám nezbylo na dárky. Potom je pro vás ideální krátkodobá půjčka do 10 000 Kč, nepotřebujete větší rezervu. S touto sumou se vám podaří překlenout období Vánoc a po první výplatě se půjčky budete moci zbavit, nebude vás tedy ve výsledku ani moc stát. Pokud se vám nebude začátkem nového roku finančně dařit, splatnost jde většinou prodloužit až o 60 dní. Dárky pořídíte bez obav už nyní a zaplatíte za ně později. Malé částky bývají obecně bezpečnější, ale někdy vám nebudou stačit.

Flexibilní rezerva nejen sváteční

Před Vánoci se s půjčkami přímo roztrhl pytel, nabízí je banky i nebankovní instituce. Pokud však víte, že vlastní rezervu nebudete mít ještě dlouho po Vánocích, bude to chtít získat zálohu, z níž nebudete čerpat jen o Vánocích. Může vás to vyjít na méně peněz. Ferratum Credit je novinka na trhu, flexibilní rychlá půjčka, která vám umožní získat rezervu až do výše 35 000 Kč, což je limitní částka. Jestliže peníze necháte ležet pro strýčka Příhodu a nečerpáte z nich, nic neplatíte. Pokud budete muset po penězích sáhnout, každý měsíc budete platit minimální splátku, dokud svůj dluh nesplatíte. Velkou výhodou Ferratum Creditu je, že z rezervního balíčku peněz lze čerpat opakovaně až do výše dohodnutého limitu a splácet jednorázově bez sankcí. Zapůjčenou rezervu budete mít kdykoliv k dispozici do té doby, než si znovu našetříte svou vlastní. To je férový obchod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

14 − 10 =