Málokdo z nás se dobře orientuje v právní problematice. Čas od času potřebujeme sepsat smlouvu různého druhu, nebo ji zkontrolovat, zda má všechny potřebné náležitosti. Neuspěli jsme s reklamací zboží a přesto máme dojem, že jsme v právu. V práci nastanou neočekávané potíže se zaměstnavatelem, který nejedná v souladu se zákoníkem práce. Velmi nepříjemné je jednání s policií, úřady a s pojišťovnou v případě dopravní nehody. Máme pocit, že jsme vystaveni protiprávnímu jednání. Nemáme náladu řešit sousedské nebo dědické spory. Chceme si pořídit, prodat či pronajmout nemovitost a nevíme, jak na to. Všechny tyto starosti nám pomůže vyřešit komplexní pojištění právní ochrany zvané „Právník po ruce“.

Zkušený tým právníků

Specializovaní právníci společnosti Axa mají bohaté zkušenosti z předchozích případů ze všech právních odvětví. Mohou se pochlubit řešením až 4000 případů ročně. Skvěle funguje i spolupráce s právníky externími, kteří se řadí mezi špičku ve svém oboru.

Neuznaná reklamace

Znáte to, prodejce nechce uznat reklamaci, i když se očividně jedná o vadný kus. Řemeslník se s vámi nehodlá bavit o nekvalitně provedené práci. Vaše vysněná dovolená vůbec neodpovídá inzerci v katalogu, nebo se vám dokonce stala nepříjemná událost v podobě poškozených zavazadel leteckou společností. Zboží objednané z internetového obchodu nedorazilo, bylo poškozené, jiné kvality. Ve všech těchto případech pojištění od společnosti Axa převezme řešení těchto reklamací na svá bedra a vy dostanete vše, na co máte nárok.

Nemovitosti bez starostí

Právník po ruce vám pomůže s konzultací, kontrolou a následným sepsáním smlouvy. Při podezření na machinaci s vaší nemovitostí na katastrálním úřadě se neváhejte na něj také obrátit. Můžete mu přenechat i spory se sousedy, pronajímatelem či nájemcem.

Protiprávní jednání v zaměstnání

Dostali jste neočekávanou výpověď nebo vám zaměstnavatel odmítá vyplatit odstupné? Nedostali jste včas výplatu, nebyla vám schválena dovolená, nebyly proplaceny náhrady? I s těmito na první pohled nepřekonatelnými problémy si pojištění právní ochrany hravě poradí.

Jednání s pojišťovnou

Nikdo se nechce sám pouštět do pře s pojišťovnou, netroufne si nekompromisně vymáhat částky, na které má nárok. Právník po ruce vám bude krýt záda a nezastraší ho ani soudní jednání. Je pro něho maličkostí zajistit soudního znalce a znovu prověřit všechny důkazní prostředky.

Balíček Právník po ruce

Pojištění právní ochrany představuje jednotnou pojistku pro celou rodinu. Budete mít jistě dobrý pocit z toho, že Právník po ruce je k dispozici nejen vám, ale i partnerovi a dětem. V žádném případě nemusíte mít strach z právních nákladů, neboť až 500 000 Kč hradí pojišťovna AXA. A to i v situaci, kdy se obrátíte na svého vlastního právního zástupce. Do této částky spadají náklady na znalecké a soudní posudky, úhrady za právníky, ale i protistraně v případě prohraného sporu.

Typy pojištění

Balíček Klasik vás vyjde na 33 Kč měsíčně a limit pro pojistné plnění je stanoven na 30 000 Kč. Jsou v něm zahrnuty spory týkající se smluv o úvěru, dědictví a pracovně-právní spory. Součástí je právní poradenství po telefonu, asistence u mimosoudního řízení a právní asistence u 1. instance.

Částka u balíčku Komfort je stanovena na 135 Kč za měsíc s limitem 100 000 Kč. Nabídka je rozšířena o dodavatelské a sousedské spory, reklamace a právní asistenci i u 2. instance.

Balíček Premium s maximálním limitem plnění 500 000 Kč vychází na 330 Kč měsíčně a pokrývá veškeré typy sporů v oblasti občanského života. Oproti předchozím jsou služby rozšířeny i na pojištění motorového vozidla v ČR i v zahraničí, trestní, správní, rozhodčí a přestupkové řízení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

three × 1 =